Wie is deze remedial teacher?

De Remedial Teacher:


Ellen Jonkman, de Remedial TeacherMijn naam is Ellen Jonkman
.
Ik heb ruim 11 jaar  gewerkt als groepsleerkracht (fulltime) in het basisonderwijs. Doordat mijn man in Aruba een baan aangeboden kreeg, heb ik ontslag genomen. In Aruba zijn onze kinderen geboren en ben ik werkzaam geweest als invalkracht op de Nederlandse school. Na 5 jaar zijn wij teruggekomen naar Nederland. De kinderen waren nog klein en ik ben aan de slag gegaan als invalkracht in alle groepen met tijdelijke aanstellingen als  groepsleerkracht en remedial teacher.
Na een aantal jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en verdieping.
Ik ben de studie Remedial Teaching gaan volgen bij het Seminarium voor Orthopedagogiek. Dit is een post HBO-opleiding voor remedial teaching.
Ik heb tevens mijn Master diploma behaald en ben nu “Master Special Educational Needs”. Achter mijn naam mag ik daarom een M (van Master-SEN) vermelden. Nu ben ik actief in Velp en Oosterbeek als remedial teacher. Maar wat houdt remedial teaching nou precies in?

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten, volg ik regelmatig nascholingscursussen en lezingen. 

Enige voorbeelden:

 

Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers

Als gediplomeerd remedial teacher ben ik lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en methoden. Tevens zijn de tarieven voor onderzoek en begeleiding gebaseerd op het advies van de beroepsvereniging.

Ik heb structureel  overleg met collega’s uit de regio.

  • Bureau Avant Arnhem
  • Bloemers zorg voor onderwijs
  • Rt-praktijk Watrin
  • Remedial teaching Oosterbeek

Remedial Teaching Jonkman