Wie is deze remedial teacher?

De remedial teacher:


Ellen Jonkman, de Remedial Teacher
Mijn naam is Ellen Jonkman.
Ik heb ruim 11 jaar  gewerkt als groepsleerkracht (fulltime) in het basisonderwijs. Daarna heb ik een paar jaar in het buitenland gewoond en ben daar werkzaam geweest als invalkracht op de Nederlandse school. Na 5 jaar zijn wij teruggekomen naar Nederland. De kinderen waren nog klein en ik ben aan de slag gegaan als invalkracht in alle groepen met tijdelijke aanstellingen als  groepsleerkracht en remedial teacher. Na een aantal jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en verdieping.
Ik ben de studie MasterSEN leerproblemen (remedial teaching) gaan volgen bij het Seminarium voor Orthopedagogiek op de Hogeschool Utrecht. Nu heb ik mijn eigen remedial teaching praktijk in Velp.
Maar wat houdt remedial teaching nou precies in?

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten, volg ik regelmatig nascholingscursussen en lezingen. 
Enige voorbeelden:

Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers

Als gediplomeerd remedial teacher ben ik lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en methoden. Tevens zijn de tarieven voor onderzoek en begeleiding gebaseerd op het advies van de beroepsvereniging.

Ik heb structureel  overleg met collega’s uit de regio.

  • Bloemers zorg voor onderwijs
  • Rt-praktijk Watrin
  • Remedial teaching Oosterbeek

Volg mij op Facebook!

Facebook Pagelike Widget